AĞRI / HAMUR - Seyithanbey Ortaokulu

Kas

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Bir Çayınızı İçeriz" projesi kapsamında okulumuz öğretmenleri, veli-okul iş birliğini geliştirmek ve okula ilgiyi artırmak amacıyla öğrencileri evlerinde ziyaret ediyor.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün beden olarak aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Kas

Öğrencilerimizle birlikte Kaymakamlığımızın düzenlediği sinema etkinliğine katıldık. Öğrencilerimize güzel bir gün yaşatan, sosyalleşmelerini sağlayan Kaymakamımız Ali YILDIRIM’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya KARAKOÇ’a  teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

Okulumuzda yapılacak ortak sınavlarda uygulanacak  SINAV SENARYOLARI aşağıdaki dosyada ders bazında belirtilmiştir. MEB'in yayınlamış olduğu konu soru dağılımlarını içeren sınav senaryolarınıda aşağıdaki linkten dikkatlice incelemeniz hususunu hatırlatırız.

Ortak sınavlarda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla yapılan tören ile kutlandı. Törenin yapılmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimizin okula gidiş gelişlerinde sıkıntılar yaratan okul yolumuz, kilit taşlarıyla döşenmiştir... Emeklerinden dolayı başta Hamur Kaymakamımız Ali Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kaya Karakoç ve Okul Müdürümüz Mehmet Akdeniz'e teşekkürlerimizi sunuyoruz...

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem veli toplantılarının birincisi 20 Eylül Çarşamba günü saat 13.30 da okulumuzda gerçekleştirildi.

Eyl

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e mareşallik ile birlikte gazilik ünvanının verildiği bu özel günde gazilerimizi minnet ve saygı ile anıyoruz.

Ağu

eni eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında sınıf kapılarımızın ve mutfak dolabımızın yenilenmesi, okul duvarlarımızın boyanması çalışmalarını şu an itibari ile tamamladık.

Haz

Okulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılının 2. dönemi karne töreniyle sonlandırılmıştır. Takdir, teşekkür belgeleri alan öğrencilerimize belgeleri öğretmenlerimiz tarafından takdim edilmiştir. Yorucu bir eğitim öğretim döneminin sonunda tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

8. Sınıf öğrencilerimizi onlar için hazırladığımız mezuniyet programıyla uğurladık. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize yıl boyunca göstermiş oldukları gayret ve çalışmalari için teşekkür ederiz.

Nis

Hamur Jandarma Trafik ekipleri tarafından okulumuz öğrencilerine genel trafik kuralları, trafik işaret levhaları, emniyet kemeri kullanımı, alkollü araç kullanmanın zararları, araçlarda güvenli yolculuk kuralları, bisiklete binme kuralları, ve servis araçlarını kulanırken dikkat etmeleri gerekenler ile ilgili eğitim verildi. Öğrencilerimiz trafikle ilgili eğitimi can kulağı ile dinlerken bir yandan da merak ettiklerini sordular.

Hamur Jandarma Trafik Ekibine yaptıkları bilgilendirmeden ötürü teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma programı yapıldı. Okulumuzun düzenlediği törende başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi; şiirlerle, türkülerle, andık. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Emre TAŞÇI Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi 5.sınıfların "Adap ve Nezaket "konularından sofra adabını ele alarak 5/A sınıfı öğrencileri ile birlikte sofra adabını uygulamalı olarak işleyebilmek adına öğrencilerimizin evlerinden getirdikleri çeşitli yiyecek ve içecekler ile ders saatini eğlenceli hale getirdi.

Mrt

Okulumuzda çalan acil durum zil sesi ile "Çök, Kapan, Tutun" hareketi yapılarak zil sesinin bitmesi beklendi. Zil sesinin bitmesinin ardından yapılan duyuruyla öğrencilerimiz, öğretmenlerinin yönlendirmeleriyle tek sıra halinde bulundukları alanlardaki tahliye planını izleyerek, binayı terk edip toplanma alanlarına ulaştı.